Image from Google Jackets

"Kahraman" hainler : Türk Silahlı Kuvvetleri'nde FETÖ'nün kriptoları / Nedim Şener ; editör Aslı Bahşi.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Türkçe Series: Publisher: İstanbul : Destek Yayınları, 2018Edition: 4. baskı Haziran 2018Description: 364, [24] pages: tables ; 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9786053114215
Subject(s): LOC classification:
  • DR603 .Ş46 2018
Summary: FETÖ Türkiye İçin Hala Tehlikeli mi? FETÖ, 15 Temmuz 2016 gecesi Gülen’in tam otuz yıl önce söylediği gibi, devleti, ülkeyi ele geçirmek için askeri darbe girişiminde bulundu. Darbe girişiminin üzerinden hemen hemen iki yıl geçti. Ama Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde, darbeye katılmamış, sicilinde en küçük iz bulunmayan binlerce FETÖ’cü subay tespit edildi. Neredeyse darbe girişimine katılanlar kadar subay iki yıl içinde açığa alındı, görevden uzaklaştırıldı, tutuklandı. 15 Temmuz gecesi yaralanarak göğsüne “madalya” takılan, “gazi” unvanı alan, “kahraman” ilan edilenlerin bile kovuşturmaya uğrayıp darbe girişiminden 1,5 yıl sonra FETÖ ile ilişkilerini itiraf etmeleri tehlikenin hâlâ sürdüğünü gösteriyor. FETÖ darbeden iki yıl sonra bile TSK içindeki kripto elemanlarıyla temas kuruyor, bilgi topluyor. Taktik geliştiriyor. 2018’de hâlâ TSK’ya sızma, sızdırdıklarını da kurmaylığa yerleştirme çalışmalarını yürütüyor. Evet artık işi eskisi kadar kolay değil. Evet şu ana kadar TSK içindeki 15 bin üyesi tespit edildi. Evet 4 bine yakını itirafçı oldu. Ama FETÖ hâlâ Türkiye’nin geleceği için en önemli tehlikelerden biri. Arka kapak.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Collection Call number Copy number Status Notes Date due Barcode
Book Book Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon / Main Collection Merkez Kütüphane Genel Koleksiyon DR603 .Ş46 2018 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available Donated by Fikret Kahraman 0073452

FETÖ Türkiye İçin Hala Tehlikeli mi? FETÖ, 15 Temmuz 2016 gecesi Gülen’in tam otuz yıl önce söylediği gibi, devleti, ülkeyi ele geçirmek için askeri darbe girişiminde bulundu. Darbe girişiminin üzerinden hemen hemen iki yıl geçti. Ama Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde, darbeye katılmamış, sicilinde en küçük iz bulunmayan binlerce FETÖ’cü subay tespit edildi. Neredeyse darbe girişimine katılanlar kadar subay iki yıl içinde açığa alındı, görevden uzaklaştırıldı, tutuklandı. 15 Temmuz gecesi yaralanarak göğsüne “madalya” takılan, “gazi” unvanı alan, “kahraman” ilan edilenlerin bile kovuşturmaya uğrayıp darbe girişiminden 1,5 yıl sonra FETÖ ile ilişkilerini itiraf etmeleri tehlikenin hâlâ sürdüğünü gösteriyor. FETÖ darbeden iki yıl sonra bile TSK içindeki kripto elemanlarıyla temas kuruyor, bilgi topluyor. Taktik geliştiriyor. 2018’de hâlâ TSK’ya sızma, sızdırdıklarını da kurmaylığa yerleştirme çalışmalarını yürütüyor. Evet artık işi eskisi kadar kolay değil. Evet şu ana kadar TSK içindeki 15 bin üyesi tespit edildi. Evet 4 bine yakını itirafçı oldu. Ama FETÖ hâlâ Türkiye’nin geleceği için en önemli tehlikelerden biri. Arka kapak.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Devinim Yazılım Eğitim Danışmanlık tarafından Koha'nın orjinal sürümü uyarlanarak geliştirilip kurulmuştur.